Speciale
aanbiedingen!

Mooie retouren / B-stock Korte huur Jaarhuur

Focusrite ISA 428 MK II

Mail voor speciale prijs!

Jaarhuur

Mail voor speciale prijs!

Prijs per dag bij jaarhuur: € 0,89

Bereken jaarhuur

Korte beschrijving

De Focusrite Isa serie biedt 4 kwaliteitspreamps voor een zeer redelijke prijs.

Prijs op aanvraag
Focusrite ISA 428 MK II


Details

De Focusrite Isa 428 MKII biedt 4 preamps van de befaamde transformer based focusrite ISA preamp. Ze hebben hetzelfde circuit en de geluidskwaliteit als het origineel. Maar met een nieuw niveau van betaalbaarheid. 

De impedantie switch biedt de mogelijkheid om te schakelen tussen de standjes low (600ohm), Isa110 (1400 ohm), medium (2400 ohm) en high (6800 ohm). Dit zorgt ervoor de de preamps goed te matchen zijn met elk type microfoons.

De verschillende impedantie standjes hebben ook een behoorlijk effect op de kleuring van het geluid van een microfoon. De Isa kleurt behoorlijk in de middenfrequenties, dit is voor Rock'n'roll prima of zelfs gewenst, maar mogelijk minder geschikt voor klassieke muziek.

De Isa 428 beschikt ook over instrument inputs op alle vier kanalen. De achterkant van de Isa 428 is voorzien van 4 XLR microfoon connectors en o.a. XLR connectors voor de outputs. Verder is er op elk kanaal een insert die met een schakelaar aan en uit te zetten op het voor paneel van de preamp. Een AD-board is optioneel waardoor je naast de 4 mic pre signalen ook 4 line level signalen can converteren naar digitaal.