Horch RM 2 J mail voor de speciale aanbieding!

Prijs per dag bij jaarhuur: € 1,69

Bereken jaarhuur

Korte huur

Normale dagprijs: € 26,00

U ontvangt maximaal 95% korting op het standaard dagtarief.

Tijdelijk werkt de automatische berekening van de korte huur niet. Stuur een mail met de apparatuur die u wilt huren gedurende welke periode. Dan mailen wij u de huurprijs retour.

Aantal dagen:Huren

Korte beschrijving

De Horch Rmj2 is een van de mooiste buizenmicrofoons die Studio Lobbes levert.

Prijs op aanvraag
Horch RM 2 J mail voor de speciale aanbieding!


Details

De Horch RM2J is een van de mooiste buizenmicrofoons die Studio Lobbes levert.
Informatie fabrikant:

RM2J Mark 2 Tube Microphone Set

De Horch RM2J is een groot membraan buizen microfoon in de traditie van de klassieke buizen microfoons uit de jaren 1950 en '60. Hij is uitgerust met een speciaal ontworpen microfoon capsule RM2J Mark 2 en biedt een punchy klank en een geheel variabel polar patroon.

De geluidskeuzeschakelaar biedt twee zeer verschillende klankmogelijkheden.  

In lineair  (de keuzeschakelaar wordt van binnenuit blauw verlicht) de directiviteit van de karakteristiek kan traploos worden ingesteld op de voeding tussen omni, nier en nacht. De microfoon werkt in deze modus, erg lineair en is daarom geschikt voor het opnemen van allerlei situaties.

In deVocal mode  (ingedrukte schakelaar van binnenuit rood verlicht) een speciale nier met een meer uitgesproken proximity effect in vergelijking met de nier in de lineaire modus en dit helpt stemmen om het gewenste 'larger-than-life "geluid te krijgen. 

 

 

Horch

is een Duitse fabrikant van hoogwaardige buizen-microfoons. Horch werd opgericht in de jaren 1990 door een klein team van toegewijde audio-experts. Hun visie was om een microfoon te creëren, die in staat is om sensuele gevoelens te vervoeren in de wereld van geluid.