Muziekcafé De Zwerver

Vanaf oktober 2019 beginnen we weer met uitvoeringen in Muziekcafé De Zwerver.

Wil je op de hoogte blijven van boeking van artiesten of kun je je vinden in onderstaande opzet en lijkt het je leuk zelf een uitvoering hier te geven, stuur dan een mail naar muziekcafedezwerver@studiolobbes.nl

Momenteel staat alleen gepland een tweetal uitvoeringen van een eigen project: Voor Die Ene - Een man op de grens, opgenomen en gemixt in Studio Lobbes. Het is een muziekprogramma over een mens in een grenssituatie. Op deze links kun je zien wat je kunt verwachten:
Deel 1: https://youtu.be/T5J3hvChg5w
Deel 2: https://youtu.be/aveC3Qh2fyo

Mocht je een uitvoering willen bijwonen, stuur dan een mail naar muziekcafedezwerver@studiolobbes.nl

Voor meer informatie, zie: https://eenmanopdegrens.nl

De toegang is € 15 per persoon, incl. gratis koffie en thee.

Het is de bedoeling later enkele kleine theaters te boeken voor een uitvoering met volledige bezetting (percussie, viool, gitaren en toetsen), maar de uitvoering in Muziekcafé De Zwerver is een solo-optreden met backing’tape’.

Tevens is dit programma als huiskamerconcert te boeken. Heb je hiervoor belangstelling, mail dan naar: henk@eenmanopdegrens.nl

Muziekcafé De Zwerver

Studio Lobbes biedt de mogelijkheid singer-songwriters of kleine bands in de studio een optreden te geven met publiek er bij (maximaal 35 personen in de studio en evt. nog maximaal 15 personen in de controlroom). Het optreden kan worden versterkt in de studio, opgenomen worden in Protools, zodat het later nabewerkt kan worden en tevens draaien standaard 3 kwalitatief goede video-camera’s mee, zodat eventueel later een video (bv. voor Youtube) gemaakt kan worden. Heb je hier belangstelling voor, neem dan contact op met muziekcafedezwerver@studiolobbes.nl Het is de bedoeling een soort van huiskamer-concert te geven voor een select publiek.

De muziekoptredens en overige uitvoeringen bevinden zich op het raakvlak van cultuur, filosofie, religie en kunst. Door de intieme setting kan meer gegeven wordt dan alleen entertainment en is er met name aandacht voor een inhoudelijke toelichting bij de muziek en het persoonlijke verhaal hoe het tot stand is gekomen.

Agenda Muziekcafé De Zwerver:

Datum Artiest Omschrijving Fragment Website
- - - - -

Voor reserveringen neem contact op met muziekcafedezwerver@studiolobbes.nl